trollfjorden header

Trollfjorden - magisk og historisk

Bli med oss på natursafari til majestetiske Trollfjorden. I store ribbåter beveger vi oss tett på elementene. På turen passerer vi Kabelvåg og Svolvær før vi setter kurs mot Raftsundet. Her kan man oppleve stupbratte fjell, få historien om små fraflyttede fiskevær og hvis vi er heldige også den majestetiske havørna. Nordland er havørnas rike, her finner vi den største konsentrasjonen av havørn i hele verden. I den trange og sagnomsuste Trollfjorden får du historien om det dramatiske Trollfjordslaget og om Lofotens historie og viktighet i tusen år. Vi sier farvel til Trollfjorden og vi setter kursen tilbake til Henningsvær.

 

Møt opp i vårt lokale i Henningsvær kl. 10.00 Vi kler deg opp i vind og vanntette flytedresser og gir en sikkerhetsbriefing før turen. PS. Vi henter også gjester på Nyvågar ved Kabelvåg.

TA MED: Superundertøy/ullundertøy, skjerf, lue, hansker, gjerne et ekstra skift. Gode sko, Genser, Gjerne en vindjakke, hansker, hue og skjerf. Det kan også være lurt å ta med en vanntett bag for kamera!

VARIGHET: ca 3-4 timer

PRIS: Dette er en skreddersydd tur. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Andre opplevelser