SkrovaHeader

Opplev Skrova - Med utsikt over hele lofoten

Lofoten Opplevelser tar deg med på en spennende skjærgårdsafari med store ribbåter. På turen passerer vi den mektige Vågakallen og beveger oss tett på stupbratte fjell, et unikt øyrike med hvite sandstrender, små fraflyttede fiskevær.  Hvis vi er heldige får vi også oppleve den majestetiske havørna. Vi går iland på Hvalfangstøya Skrova. Vi tar dere med opp til toppen av Skrovafjellet (258 moh), med fantastisk utsikt over Lofoten. De som ikke ønsker å gå på toppturen, kan vandre i nærområde eller ta seg noe forfriskende å drikke. Besøket avsluttes med en deilig lunch på Gammelbrygga før vi setter kursen tilbake til Henningsvær.

Møt opp i vårt lokale i Henningsvær kl. 9.30 Vi kler deg opp i vind og vanntette flytedresser og gir en sikkerhetsbriefing før turen. PS. Vi plukker også opp gjester på Nyvågar ved Kabelvåg.

TA MED: Superundertøy/ullundertøy, skjerf, lue, hansker, gjerne et ekstra skift. Gode sko, Genser, Gjerne en vindjakke, hansker, hue og skjerf. Det kan også være lurt å ta med en vanntett bag for kamera!

VARIGHET: ca 4 timer

PRIS: Dette er en skreddersydd tur. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Previous slide
Next slide

Andre opplevelser