Om Lofoten Opplevelser

Våre Basecamps

Lofoten Opplevelser har lang erfaring med turisme i regionen og er en av de første som startet naturbaserte opplevelser med ribbåter.

Vi ønsker å gi våre kunder nærkontakt med dyrelivet og det storslåtte landskapet vi omgir oss med. På turene legger vi også vekt på å dele våre kunnskap om Lofotens kultur og historie.

Lofoten Opplevelser har to basecamps, som litt avhengig av årstiden er bemannet mer enn den andre.

SOMMER - BASECAMP HENNINGSVÆR

basecamp henningsvær

Om sommeren har vi vår hovedbase i Henningsvær. Henningsvær er et fiskevær i Vågan kommune med ca. 500 innbyggere. Stedet har flere overnattingssteder, restauranter, kafeer, barer, gallerier og hyggelige små kunst- og håndverksbutikker. Nærmeste flyplass er Helle/Svolvær lufthavn, ca. 30 km fra Henningsvær.

VINTER - BASECAMP SKJERVØY

basecamp skjervøy

Fra 30 oktober til 21. januar kjører vi spekkhoggersafari fra Skjervøy. Vi har vår basecamp i Strandveien 90 noen minutters gange fra rib-båtene. Skjervøy ligger i Nordreisa kommune i Troms og har ca 2500 innbyggere. Her er det også butikker og kaféer, og et stort utvalg aktiviteter i vinterhalvåret. 
Her er flere overnattingsmuligheter som Skjervøy Maritim hotell, Skjervøy fiskecamp, På hjørnet etc

Hvis man flyr til Tromsø kan man ta hurtigbåt eller hurtigruten til Skjervøy. Det er også mulig å ta buss fra Tromsø til Skjervøy.

raftingbåt