OM-OSS - Lofoten Adventure

”National Geographic kåret vår Midnattssolsafari

til en av de 10 beste sommeropplevelsene i 2014”

Om oss

Lofoten Opplevelser har lang erfaring med turisme i regionen og er en av de første som startet naturbaserte opplevelser med ribbåter.

Vi ønsker å gi våre kunder nærkontakt med dyrelivet og det storslåtte landskapet vi omgir oss med. På turene legger vi også vekt på å dele våre kunnskap om Lofotens kultur og historie.

 

 

”Henningsvær ble i hovedsak befolket i løpet av 1700 tallet. Etter flere forskjellige væreiere kjøpte Henrik Dreyer Henningsvær for 6 000 speciedaler i 1842. Under hans ledelse befestet stedet sin posisjon som Lofotens viktigste fiskevær”

Beliggenhet

Lofoten Opplevelser har sin hovedbase i Henningsvær. Henningsvær er et fiskevær i Vågan kommune med ca. 500 innbyggere. Stedet har mange overnattingssteder, restauranter, kafeer, barer, gallerier og hyggelige små kunst og håndverksbutikker. Nærmeste flyplass er Helle/ Svolvær lufthavn, ca. 30 km fra Henningsvær.

I perioden 01.12.2016 til 12.02.2017 kjører vi spekkhuggersafarier med base camp på Andenes i Vesterålen. Andenes har egen flyplass, flere overnattingsmuligheter, restauranter, kafeer og barer. Her ligger også et forskningssenter for nordlys.