Om Lofoten Opplevelser

Våre Basecamps

Lofoten Opplevelser har lang erfaring med turisme i regionen og er en av de første som startet naturbaserte opplevelser med ribbåter.

Vi ønsker å gi våre kunder nærkontakt med dyrelivet og det storslåtte landskapet vi omgir oss med. På turene legger vi også vekt på å dele våre kunnskap om Lofotens kultur og historie.

Lofoten Opplevelser har to basecamps, som litt avhengig av årstiden er bemannet mer enn den andre.

Sommer - Basecamp
Henningsvær

Basecamp Henningsvær, Lofoten

Om sommeren har vi vår hovedbase i Henningsvær. Henningsvær er et fiskevær i Vågan kommune med ca. 500 innbyggere. Stedet har flere overnattingssteder, restauranter, kafeer, barer, gallerier og hyggelige små kunst- og håndverksbutikker. Nærmeste flyplass er Helle/Svolvær lufthavn, ca. 30 km fra Henningsvær.

Vinter - Basecamp
Sørkjosen/Reisafjord

Opplevelser Reisafjord Hotell

Fra 1. november til 20. januar kjører vi spekkhoggersafari fra Sørkjosen i Reisafjord. Vi har vår basecamp på Reisafjord Hotell, noen minutters gange fra rib-båtene. Sørkjosen ligger i Nordreisa kommune i Troms og har ca 850 innbyggere. Her er det også butikker og kafé, og et stort utvalg aktiviteter i vinterhalvåret. Sørkjosen flyplass ligger ca 2 km fra hotellet/basecampen.

Man kan også reise via Alta flyplass (2,5 time til Sørkjosen), Tromsø flyplass (3,5 time til Sørkjosen). Det går også buss mellom Tromsø og Alta som stopper utenfor hotellet.

Image