havørn

Natur og Havørnsafari

Lofoten Opplevelser arrangerer Natur/havørnsafari 15.06 til 31.08 for individuelle. Utenom sesongen, etter avtale. Nordland er havørnas rike, her er den største konsentrasjonen av havørn i hele verden. I nærområdet utenfor Henningsvær har vi flere par med hvert sitt territorium.

Vi drar ut i store ribbåter som gir nærkontakt med naturen og dyrelivet. Hvis været tillater, drar vi ut til en havertkoloni. Haverthannen kan bli 300 kg. og vel 3 meter lang. Er vi heldige møter vi også på vågehval, niser, spekkhugger eller brugde. På turen beundrer vi det ville landskapet og Vågakallen som er et av Lofotens høyeste og mest sagnomspunne fjell.

Møt opp i vårt lokale i Henningsvær kl. 14.15. Vi kler deg opp i vind og vanntette flytedresser og gir en sikkerhetsbriefing før turen.

TA MED: Superundertøy/ullundertøy, skjerf, lue, hansker, gjerne et ekstra skift. Gode sko, Genser, Gjerne en vindjakke, hansker, hue og skjerf. Det kan også være lurt å ta med en vanntett bag for kamera!

VARIGHET: 2 timer

PRIS: Voksen NOK 995,- Barn (under 12 år) NOK 795,-

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous slide
Next slide

”En fullvoksen havørn kan ha et vingespenn på 2,5 meter.”

Andre opplevelser